Reviews

Delfs Bouw IconDelfs Bouw

Prunuslaan 66, Delft

4,8 13 reviews

 • Avatar Liesbeth O ★★★★★ 3 maanden geleden
  Bij ons is er een klus afgemaakt. Er moest samengewerkt worden met een ander bedrijf. Delfs Bouw heeft die samenwerking opgepakt, waardoor alles soepel verliep en alles goed afgestemd was op elkaar. Ook op het moment dat er tussendoor iets … More gebeurde, werd dat direct opgelost en gemaakt. (Zoals bij ons onverwacht een kabel en leiding liep in de oude vloer, die er helemaal uit gehaald was.) de communicatie verliep ook soepel.
  Het was voor ons een verademing om te werken met deze aannemer, die meedenkt, goed communiceert en van aanpakken weet.
 • Avatar Laura Bovelander ★★★★★ 4 maanden geleden
  Delfsbouw is een bedrijf waar je goede afspraken mee kan maken en die kwaliteit levert. De communicatie gaat ook heel soepel en er wordt meegedacht in oplossingen. Een aanrader als je op zoek bent naar een aannemer die eerlijk is en doet … More wat hij zegt.
 • Avatar Mick van der Steeg ★★★★★ een jaar geleden
  DelfsBouw heeft bij ons een prima uitbouw gemaakt (3x6 meter, red-cedar gevelbekleding). Er wordt goed meegedacht in mogelijkheden, en geadviseerd bij verschillende keuzes die je kunt maken. Voordeel vind ik dat Delfsbouw flexibel en benaderbaar … More is, wat altijd handig is tijdens een toch wel stressvolle periode. Afspraken werden goed nagekomen, en als iets toch niet mogelijk was werd er snel contact opgenomen. Ook de mensen waarmee hij samenwerkt zijn aardige gasten die flink doorwerken. De verbouwing duurde (mede door de corona) iets langer, maar toch in een paar weken goed en strak resultaat.
 • Avatar Pascal Tan ★★★★★ 8 maanden geleden
  We hebben een schuifpui en vloerverwarming laten plaatsen door Delfs bouw. We zijn zeer tevreden over het resultaat.
 • Avatar Nic B ★★★★★ 12 maanden geleden
  Ik heb geluk gehad dat Delfs Bouw zo goed als direct tijd in zijn agenda had om mijn vloerrenovatieklus aan te pakken. Met zijn getrapte aanpak van eerste inspectie, uitgebreide vervolginspectie en renovatie hebben Michael en zijn team … More maatwerk geleverd. Ze zijn flexibele all round aannemers, werken snel en oplossingsgericht en zijn bovendien communicatief sterk, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Kortom Delfs Bouw heeft kwaliteit geleverd, iets waar ik zijn relatief hoge uurtarief voor over had.
 • Avatar Ed Vierling ★★★★★ een jaar geleden
  Vorig jaar bijna een complete renovatie laten uitvoeren inclusief aanbouw en overkapping,
  pluspunten:
  -Open en duidelijke communicatie
  -Duidelijke planning
  -Werk opgeleverd binnen gestelde termijn
  -Kwalitatief zeer hoog
  -Perfecte afwerking
  … More
  -Teamleden leveren ook de hoge kwaliteit.
  Minpunten:
  -Geen enkel minpunt kunnen ontdekken
  Dit bedrijf is een echte aanrader voor al uw verbouwingen,
 • Avatar koos dijkshoorn ★★★★★ een jaar geleden
  Delfsbouw heeft bij mij een overkapping gebouwd/geplaats en een schutting geplaats.dit is echt geplaatst door een mandie verstand en goede kennis van zaken heeft wij zijn super blij met het eind resultaat ik raad delfsbouw daarom ook bij … More mijn vrienden en kennissen aan als deze een verbouwing willen laten verrichten nogmaals echt vakwerk.
  Delfsbouw is gewoon top👍👍👏👏👏
 • Avatar flip gordijn ★★★★★ een jaar geleden
  Wij hebben ook een nieuwe badkamer dankzij Delfsbouw.
  Moest vlot gebeuren ivm een lekkage.
  Toch gelukt en goed geregeld.
  Dit bedrijf zal ik zeker aan bevelen.
  Net bedrijf om mee te werken en altijd bereikbaar.
  TOP
 • Avatar Renee Kok ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb door Delfs Bouw mijn uitbouw en renovatie van mijn bestaande woning laten realiseren. Professioneel en vakkundig. Fijne samenwerking en de communicatie is goed. Ze denken met je mee, in overleg is van alles mogelijk en komen afspraken … More na. Als ik mijn project opnieuw zou moeten doen zou ik weer kiezen voor Delfs Bouw.
 • Avatar Dijana Boric ★★★★★ een jaar geleden
  Bij aankoop van ons nieuwe huis heeft DelfsBouw ons toilet gerenoveerd. DelfsBouw heeft ons goed geadviseerd. Er is vakkundig werk geleverd en niets is teveel gevraagd. Erg blij met deze allround betrouwbare aannemer. Afspraak is afspraak … More en daar houd ik van!
 • Avatar Luunkie ★★★☆☆ een jaar geleden
  Mooi!

Menu